Semalam DAP-PKR-AMANAH sign perjanjian syaitan yang baru. Konon ini kali akan membuktikan Pas tidak ada dalam senarai Pakatan politik mereka. Semua muka-muka kaki main pun diarak di atas pentas untuk sign kerjasama baru.

PAS tak kisahlah nak sign berapa banyak dokumen pun. Nak sign 18 mukasurat ke, 4000 mukasurat ke, ikut suka lah.

PAS sudah tekad, ini kali, kita akan lawan habis-habisan.

Ana suka ketegasan Iskandar Samad di Selangor. Cakap tak ada cover line. Terus kata AMANAH adalah musuh Pas.

Kita tidak perlu berkawan dengan puak munafik dan gila jawatan. Mereka boleh selamanya jadi hamba abdi DAP dan Guan Eng.

Pada ana, kalau pru akan datang, ana sanggup bergaduh dengan puak AMANAH ini. Tak ada masalah.

Kita boleh berdepan dan buka buah silat.

Bila dah musuh ni, AMANAH kena tahu, kita sudah tidak ada jalan untuk terima perbincangan. Lalu depan mata, kami sebat semacam ajer.

Malas nak buang masa.