Kebenarannya begini sajalah Tan Sri, pahit dan susah juga nak sebut tapi kita perlu sebutkan juga, Tan Sri juga yang ajar ni.  Kalau tak yakin nak memastikan kemenangan UMNO/BN, kalau tak boleh nak beri persepsi baik kepada UMNO/BN dan paling penting, kalau tak boleh nak jadi Timbalan yang setia, ikut macam nasihat dibawah. (Mykmu.net)
 
———————-
Wah, kalau portal milik PMO pun dah beri amaran macam ini, rasanya Tan Sri Muhyiddin Anak Ustaz Yassin kena pikir cara nak letak jawatanlah. Kalau Timbalan Presiden tak boleh cakap soal parti sendiri, elok agaknya Tan Sri ikut cakap Mykmu.
Yang blog ini tahu, MyKmu ini memang diuruskan oleh Pegawai Najib bernama Dato’ Akmar. Jadi, kita boleh kata kalau Mykmu dah menulis begini, maknanya ada pandangan agar Muhyiddin beransur.
Soalnya, Muhyiddin menegur dalam pentas parti. Dalam Pas, kalau teguran macam ini, kita biar dan santuni. Cakap Timbalan Presiden, waima Syiah sekalipun kita terima dengan hati terbuka. Cakap lebih kasar daripada Muhyiddin.
Sebab itu, pada ana, kita orang Pas kena tengok perkembangan ini dengan jiwa yang syok. UMNO dah nak terbalik dan karam. Kita tunggu sahaja.
Cerita cerita buruk mengenai Muhyiddin pun dah mula keluar. Kita akan tengok lebih banyak permainan kasar kali ini. Cerita dalam kain pun terkeluar. Seronot.
Advertisements