Hahaha. Hahahaha. Hahahahaha. Nak tergelak baca bila Najib cakap kononnya demi banjir dan perpaduan ummah, UMNO tak jadi nak tanding di Chempaka. Najib, dengan wajah sugul dan sayu, mengatakan adalah lebih elok, tumpuan diberikan kepada usaha membantu mangsa banjir.
Kalau blogger umno kata Mahfuz Bean, mereka tak tahu sebenarnya Najib lah ketika ini kelihatan macam PM Bean. Hancur. Tak tahu muka nak letak kat mana.
Tiba-tiba Najib sayang TG Nik Aziz? Jangan buat lawak lah.
UMNO ni, sejak zaman azali mana ada hormat kepada ulama’. Waktu Presiden Pas, Allahyarham Ustaz Fadzil Noor meninggal tahun 2002, UMNO dalam keadaan hancur. Mahathir dah umum dia nak letak jawatan. Haru dibuatnya.
Tak ada pulak ayat perpaduan ummah.
UMNO lawan dan maki tak cukup tanah. Bagai nak rak.
Kali ini pulak sentimental. Puiiii.
Biar blog ini bagi sebab UMNO tak nak bertanding:-
1. Takut KALAH.
2. UMNO Pengkalan Chepa macam dah koma. Tengok facebook dia, 172 orang sahaja like. Hanyut.
3. Kenyataan Rosmah pasal dandan RM1200 buat Najib nampak super bodoh.
4. Ahmad Maslan yang menganjurkan GST pun sama bodoh.
5. Najib takut cerita majlis kahwin anak dia jadi isu. 8 kali majlis bersanding. Dalam dan luar negara. Belanja? Tak apa, Tun Razak kaya.
6. Tok Pa kecut telur.
7. Asyraf Wajdi Dusuki pun tak ada telo.
8. Calon UMNO tak ada telo.
9. UMNO Pengkalan Chepa dianggotai orang bingai.
10. UMNO Kelantan pun bingai.
11. Annuar Musa pun tak konpiden boleh menang.
12. Sirul akan lambak cerita.
13. Sirul akan interview dengan media.
14. Cerita Sirul akan keluar di Kelantan.
15. Najib dengar cakap bini.
16. Bini tak dengar cakap Najib.
17. Dua dua tak dengar cakap.
18. APCO tak bagi tanding.
19. Nasihat mantan SUPOL, Fatmi yang haprak.
20. Takut kena boo lagi macam pergi pengebumian TGNA.
Jib, tak payah la bagi alasan perpaduan ummah. Bodoh sangat nampaknya. Kahkah.
Advertisements