Presiden: Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail

Timbalan Presiden: Mohamed Azmin Ali

Naib Presiden:

1. Nurul Izzah Anwar
2. Tian Chua
3. Shamsul Iskandar
4. Rafizi Ramli

Majlis Pimpinan Pusat (MPP):

1. Latheefa Koya
2. Hee Loy Sian
3. Christina Liew

4. Fariz Musa
5. Elizabeth Wong
6. Ali Biju
7. Yaakob Sapari
8. Shuhaimi Shafie
9. S Manikavasagam
10. Azmizam Zamanhuri
11. Siti Aishah Shaik Ismail
12. Yunus Jamhari
13. Leong Jee Keen
14. Zakaria Hamid
15. Roland Chia
16. Khalid Jaafar
17. G Manivanan
18. M Ravi
19. Abdullah Sani
20. Gooi Hsiao Leung

Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK): Nik Nazmi Nik Ahmad

Timbalan Ketua AMK: Dr Afif Bahardin

Naib Ketua AMK: 

1. Raymond Ahuar

2. Radzlan Jalal

3. J Sangetha

Ketua Wanita: Zuraida Kamaruddin

Timbalan Ketua Wanita: Haniza Talha

Naib Ketua Wanita:

1. Dr Daroyah Alwi

2. G Sivamalar

3. Norsham Abu Samah

——————

Kami dalam PAS mengucapkan setinggi-tinggi tahniah di atas kemenangan (walaupun meragukan) kalangan pimpinan baru PKR untuk sesi 2014 ini. Tak banyak yang boleh kita ulas. Muka yang sama. Tak ada pembaharuan. Tak ada kekuatan baru kepada PR.

Bukanlah kita tidak hormat dengan keputusan ahli PKR, tetapi itulah nyatanya. Jawatan seperti Ketua AMK dihuni oleh seorang yang tidak ada track record jadi pejuang dalam PR. Syok sendiri dengan jawatan Timbalan Speaker DUN. Lain? Hancur. Waktu jaga strategi komunikasi pun hancur juga.

Kita cuma harapkan Azmin Ali sebagai ahli politik yang banyak jasa kepada PAS, secara material. Bab duit, kalau dengan Azmin memang mudah dibantu. Blogger macam ana pun dia layan. Sekali hulur, 2-3 ratus. Dalam PAS pun tak ada pemimpin macam ini.

Nak tak nak, kita terima sahajalah team pkr yang lesu dan lemah ini. Terpaksa. Kalau inilah team utama utk PRU akan datang, ana dah boleh agak keputusan nanti ni. Memang kembali pada zaman 2004 rasanya. Sudahlah Presiden pun begitu.

Penat badan.

# Selamat Berkabung

## Selamat Berhujung Minggu