vellfireUstaz Kazim dicadangkan oleh MB. Ustaz Kazim pula jenis tak suka tolak rezeki. Jadilah apa yang jadi sekarang ni. Masih ahli Pas, tetapi dah dilantik sebagai MT UMNO. Tak ke haru.

Pada ana, Ustaz Terbang Ala Kazim ini tidak ada keuntungannya pada Islam dan umatnya. Pandai buat lawak. Tetapi isinya pusing-pusing benda sama. Nikah kahwin ni siapa pun pandai yeop. Tak payah jadi Ustaz Terbang Ala Kazim pun boleh.

Pada ana, kita jangan riso sangat dengan lantikan Ustaz Kazim ini. Biarkan. Ana harap mereka lantik Ridhuan Tee jadi MKT. Lagi sedap. Barulah kena dengan UMNO dan keMelayuan mereka. Tak pulak lantik.

Pada ana, Ustaz Kazim ini hanyalah orang biasa. Tak lebih daripada kita semua ni ahli Pas. Biasa-biasa sahaja. Cuma pandai bernyanyi lagu Hindustan. Ustaz Haslin pun pandai juga.

Pada ana, bior UMNO tumpor dengan perlantikan Ustaz Ala Kazim. Bior demer tahu kuat tak kuat meniaga Ustaz ni. Adik beradik meniaga.

Kita pegang sahajalah Ustaz-Ustaz lain yang ada di dalam Pas. Layan mereka elok-elok. Pastikan mereka ada pendapatan RM200k sebulan. Pasti mereka happy. Ulama’ pun pandai juger nak pakai kereta Vellfire dan Alphard yeop. Ingat pemimpin sahaja yang pandai.

Bila mereka pakai Vellfire dan Alphard, barulah kuat demer menyokong kita. Itu ajer.

Advertisements